Nora Gharib, verscheurd van verdriet, deelt pakkend bericht: "Ik word emotioneel als ik erover praat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nora Gharib, verscheurd van verdriet, deelt pakkend bericht: "Ik word emotioneel als ik erover praat"

Nora Gharib, verscheurd van verdriet, deelt pakkend bericht: "Ik word emotioneel als ik erover praat"

Afgelopen vrijdag werd Marrakesh getroffen door een zware aardbeving, die op dit moment al meer dan 2000 doden en minstens evenveel gewonden heeft geëist. Dat nieuws heeft er bij Nora Gharib, die zelf van Marokkaanse afkomst is, stevig ingehakt.

De vrienden en familie van Nora Gharib in de omgeving van Marrakesh zijn gelukkig ongedeerd. Maar op haar Instagram Stories deelt de ‘The Voice Kids’-presentatrice schokkende beelden van mensen die er erger aan toe zijn. Daarom roept ze haar volgers in een emotionele video op de mensen daar te steunen. “Marokko kan op dit moment alle steun gebruiken”, steekt de actrice van wal.

“Ik vind het een beetje moeilijk om deze video te maken, omdat ik heel snel emotioneel word als ik erover praat. Maar ik wil écht doen wat ik kan en mijn platform daarvoor gebruiken”, besluit Nora. Heel wat mensen moeten er momenteel zonder eten, drinken of elektriciteit leven. “Een Nederlandse vriendin van mij woont in Marrakesh en is een inzameling begonnen voor de zwaar getroffen gebieden. Zij heeft boodschappen gedaan en gaat ze afleveren”, vertelt ze.

"Alle hulp is welkom"

Daar deelt Nora nu enkele beelden van op haar verhaal. “Hoe meer we inzamelen, hoe meer ze kunnen kopen om de mensen daar te helpen”, moedigt de presentatrice haar volgers aan. “Het is 100% te vertrouwen. Ze gaat naar plekken waar nog geen hulp is geweest, alle huizen zijn er kapot, mensen zijn alles kwijt. Alle hulp is welkom.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws