Matej Mohoric stuurt stevige waarschuwing naar Wout van Aert Wielrennen
Wielrennen

Matej Mohoric stuurt stevige waarschuwing naar Wout van Aert

Matej Mohoric stuurt stevige waarschuwing naar Wout van Aert

Matej Mohoric is een renner die altijd klaar staat voor een nieuwe uitdaging. De Sloveen zoekt steeds de extremen op en dat doet hij vaak mét succes.

Denk bijvoorbeeld maar aan zijn knotsgekke afdaling van de Poggio in Milaan-San Remo van 2022. Dit seizoen kroonde hij zich tot wereldkampioen Gravel, waar hij won voor Florian Vermeersch. Wanneer Mohoric een doel heeft, is hij dus altijd op de afspraak.

En dat zal allicht ook volgend seizoen het geval zijn. Bij Cyclingnews liet Mohoric zich uit over zijn ambities voor 2024 en die zijn toch best opvallen. Hij heeft twee grote doelen: “De Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix!” Een stevige waarschuwing naar mannen als Van Aert en Van der Poel.

“Milaan-San Remo winnen was de verwezenlijking van een droom, maar Vlaanderen en Roubaix zijn doelen die ik nog wil bereiken!”, sluit de Bahrain-Merida renner af. In de zomer wil Mohoric dan weer als rittenkaper naar de Tour trekken. Veel succes in 2024, Matej!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws