“Onacceptabel”: Vrouw van Jumbo-kopman zorgt voor veel ophef binnen de ploeg Wielrennen
Wielrennen

“Onacceptabel”: Vrouw van Jumbo-kopman zorgt voor veel ophef binnen de ploeg

“Onacceptabel”: Vrouw van Jumbo-kopman zorgt voor veel ophef binnen de ploeg

In de Ronde van Spanje wist Jonas Vingegaard dinsdag de rit te winnen. De Tour-winnaar staat nu op minder dan een halve minuut van zijn ploegmaat Sepp Kuss.

Primoz Roglic volgt dan weer op iets meer dan anderhalve minuut. Na de rit was er een fan-account van Roglic dat niet te spreken was over de tactiek van Jumbo en Vingegaard: “Het is onaanvaardbaar, zowel voor Roglic als voor Kuss.”

“Vandaag heeft Jonas duidelijk de rode trui aangevallen. Kuss heeft alles voor hem gedaan zodat hij de Tour kon winnen. Hoe kan de aanval van Vingegaard geaccepteerd worden binnen Jumbo?!”, klinkt het onder meer.

Wielerkenner Benji Naesen deelde het bericht op X, maar dat deed hij niet door de inhoud van de post. Het viel hem op dat Lora Roglic - de vrouw van Primoz - het bericht ‘geliked’ heeft. En dat wil natuurlijk wel iets zeggen. Staat er een bom op ontploffen binnen Jumbo? Wordt vervolgd…

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws