Onthuld: Remco Evenepoel liegt om déze reden tegen zijn eigen ploegmaats Wielrennen
Wielrennen

Onthuld: Remco Evenepoel liegt om déze reden tegen zijn eigen ploegmaats

Onthuld: Remco Evenepoel liegt om déze reden tegen zijn eigen ploegmaats

Remco Evenepoel is zich momenteel aan het voorbereiden voor de tijdrit. Na een kalme rustdag moet hij er dinsdag weer volop tegenaan.

Bij Het Laatste Nieuws liet ploegleider Klaas Lodewyck zich uit over de eerste negen Vuelta-dagen. Allereerst meldt hij dat Evenepoel de komende weken allicht nóg wat beter zal worden. Maar ook de Belgische kampioen heeft al tegenslag gehad: “De val - een serieuze 'patat' toch wel - zorgde even voor wat ongemak.”

“’Niks aan de hand', klonk het in eerste instantie… Maar een paar dagen later werd de impact toch duidelijk. Evenepoels rug en nek zaten naar eigen zeggen volledig vast, maar hij verzweeg dat binnen de ploeg”, onthult Lodewyck dat Evenepoel gelogen heeft tegen zijn ploegmaats.

“Dat deed hij om geen onrust of angst op te wekken”, verklaart de ploegleider. Inmiddels is de wereldkampioen tijdrijden wel verlost van al zijn kwaaltjes: “De pijn is geweken! Hij koerst opnieuw op volle kracht. Dat zag je zaterdag duidelijk op Xorret de Cati.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws