"Prachtig samen": Danira Boukhriss deelt wondermooie vakantiekiekjes met haar vriend Ward Kerremans Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Prachtig samen": Danira Boukhriss deelt wondermooie vakantiekiekjes met haar vriend Ward Kerremans

"Prachtig samen": Danira Boukhriss deelt wondermooie vakantiekiekjes met haar vriend Ward Kerremans

Danira Boukhriss Terkessidis heeft een deugddoende vakantie met haar vriend Ward Kerremans achter de rug. Op Instagram steelt de presentatrice nu alle harten met enkele magnifieke sfeerbeelden van hun reis.

In oktober raakte bekend dat Danira Boukhriss Terkessidis de liefde had gevonden bij ‘Billie vs Benjamin’-acteur Ward Kerremans. Sindsdien vormen ze een van de hotste showbizzkoppels van Vlaanderen. Al zien ze elkaar niet héél vaak. Ward woont namelijk in Amsterdam, met zijn zoontje Younes.

“Danira is er vaak, maar ik werk en woon ook deels in België, dus voorlopig is het prima zoals het is”, zei de acteur onlangs nog in Humo. Maar de afgelopen dagen had het koppel een pak meer tijd voor elkaar. Samen genoten ze van wat deugddoende qualitytime in Griekenland. “The motherland”, schrijft de presentatrice, die Griekse roots heeft, op Instagram. Daarbij deelt ze enkele leuke kiekjes met haar wederhelft.

Topkoppel

“Met prachtige natuur, kunst en archeologie, moderne technologie, WK Basket met de Griekse boys, unieke geitjes - de oudste olijfboom ter wereld en wie goed kijkt, ziet ook één silver fox”, vervolgt Danira. Maar wat haar volgers vooral opgevallen is: “Jullie zien er goed uit”, “Fijne personen, toppertjes”, “Heel mooi koppel”, “Prachtig samen”, “Oooh, liefde” en “Fantastisch land, fantastische mensen”.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws