Patrick Lefevere heeft nog nooit een fenomeen als Remco Evenepoel gezien, maar... : "Dát is de grote vraag!" Wielrennen
Wielrennen

Patrick Lefevere heeft nog nooit een fenomeen als Remco Evenepoel gezien, maar... : "Dát is de grote vraag!"

Patrick Lefevere heeft nog nooit een fenomeen als Remco Evenepoel gezien, maar... : "Dát is de grote vraag!"

Als je zijn erelijst bekijkt zou je het niet zeggen, maar Remco Evenepoel is nog steeds amper 23 jaar oud. Momenteel is de 'aerokogel' actief in de Ronde van Spanje, waar hij sinds dinsdag de rode trui draagt.

Bij La Dernière Heure had Patrick Lefevere het over zijn oogappel. De wereldkampioen tijdrijden blijft Lefevere verbazen: "Met zijn focus en professionalisme! Hij is uniek, want weinig renners investeren zó in zichzelf zoals Remco doet."

Ook met het oog op de Ronde van Spanje maakt Lefevere zich geen zorgen: "Ik heb er goede hoop in, want Remco mist quasi geen enkele afspraak. Wanneer hij zichzelf een doel stelt, bereikt hij dat bijna elke keer. Ik heb nog nooit zo'n coureur in mijn ploeg gehad!"

Maar toch maakt de 'Godfather van de koers' zich ergens ook wat zorgen: "Alles blijft zo snel gaan met hem... De grote vraag die sommigen zich stellen is hoeveel jaar hij op dit niveau zal kunnen blijven presteren." Enkel de tijd zal die vraag kunnen beantwoorden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws