Pauline Ferrand-Prevot moet echt iets kwijt over Tom Pidcock: “Hij kan een klein kind zijn” Wielrennen
Wielrennen

Pauline Ferrand-Prevot moet echt iets kwijt over Tom Pidcock: “Hij kan een klein kind zijn”

Pauline Ferrand-Prevot moet echt iets kwijt over Tom Pidcock: “Hij kan een klein kind zijn”

Pauline Ferrand-Prevot heeft geen introductie nodig voor de echte wielerfans. De Franse alleskunner werd al wereldkampioene op de MTB, op de weg, in het veld én op de gravelbike.

In 2023 werkte ze haar eerste seizoen bij INEOS-Grenadiers af. De vriendin van Dylan van Baarle liet zich eerder deze week bij de Geraint Thomas Cyclingclub-podcast uit over haar eerste jaar bij de Britse wielerformatie.

“Ik wilde een team waar ik mijn eigen programma mag rijden”, verklaart Pauline. “Ik heb een goed seizoen achter de rug, dus ik heb een goede beslissing genomen. Er is weliswaar één renner waar ze helemaal van weg is.

“Ik heb veel geleerd van Tom Pidcock! Hij ziet er soms uit als een klein kind, maar ik denk dat hij heel slim en volwassen kan zijn wanneer het nodig is!”, klinkt het bij de meervoudige wereldkampioen. “Volgend jaar ga ik voor de Olympische titel!”, voegt ze er om af te sluiten nog aan toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws