Van Aert doet Van Hooydonck opkijken: “Hij is irritant!” Wielrennen
Wielrennen

Van Aert doet Van Hooydonck opkijken: “Hij is irritant!”

Van Aert doet Van Hooydonck opkijken: “Hij is irritant!”

Van Aert doet Van Hooydonck opkijken: “Hij is irritant!”

Wout van Aert was onlangs te gast bij de podcast De Rode Lantaarn. Daar had hij het onder meer over wie ‘zijn grootste vijand’ uit het peloton is.

Een week eerder was Nathan van Hooydonck op bezoek bij de eerder genoemde podcast en ook hij kreeg dezelfde vraag voorgeschoteld. Volgens Van Hooydonck was er maar één juist antwoord op die vraag: Nairo Quintana. Iets dat Wout van Aert - half - durft te bevestigen.

“Ik heb eigenlijk iets tegen alle Colombianen, behalve Nairo Quintana. Die vind ik leuk!”, antwoordt Wout al lachend. “Nee, ik heb de podcast met Nathan geluisterd. Het is een balans tussen dat ik hem irritant vindt en dat ik veel respect voor hem heb. Hij is irritant omdat hij bijvoorbeeld in de eerste waaier zit.”

“Maar dat zorgt dan ook weer voor veel respect, want er zijn heel veel klimmers die dat simpelweg niet kunnen!”, sluit de Belgische kampioen tegen de klok af. “Dat vind ik dan weer knap, maar iets minder irritant zijn zou wel leuk zijn. En hij komst weer terug he… Kennen we zijn echte geboortedatum al?”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws