Van der Poel verrast met plannen voor 2024: “Een bijzonder jaar” Wielrennen
Wielrennen

Van der Poel verrast met plannen voor 2024: “Een bijzonder jaar”

Van der Poel verrast met plannen voor 2024: “Een bijzonder jaar”

Mathieu van der Poel heeft een palmares om u tegen te zeggen. De wereldkampioen kan zichzelf weliswaar nog steeds goed motiveren.

Van der Poel won dit jaar onder meer Milaan-San Remo en Parijs-Roubaix. Ook de Ronde van Vlaanderen staat al op zijn erelijst, wat de vraag doet luiden of hij alle monumenten wil winnen: “Ik denk dat het lastig zal worden. Ik geloof dat Luik-Bastenaken-Luik mogelijk is.”

“Lombardije is echter een ander verhaal. Het is meer een race voor de klimmers. Misschien ga ik het een keer proberen, maar ik weet dat het bijzonder lastig is”, blijft hij realistisch bij Eurosport. “Ik concentreer mij op de koersen die ik kan willen. Dat is vooral belangrijk.”

Komend seizoen staan onder meer de Olympische Spelen op het programma, waar Van der Poel met zekerheid wil deelnemen aan de MTB-wedstrijd: “Het wordt een bijzonder jaar. Ik weet nog niet precies wat ik zal doen… ” Maar hij heeft wel een verrassende voorkeur: “De Vuelta is een optie voor komend jaar.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws