Vlak voor EK wielrennen: Jumbo-Visma deelt slecht nieuws over Wout van Aert Wielrennen
Wielrennen

Vlak voor EK wielrennen: Jumbo-Visma deelt slecht nieuws over Wout van Aert

Vlak voor EK wielrennen: Jumbo-Visma deelt slecht nieuws over Wout van Aert

Van 20 tot en met 24 september vindt in het Nederlandse Drenthe het EK wielrennen plaats. Ook Wout van Aert zal daaraan deelnemen. Maar enkele dagen voor de start, had zijn ploeg Jumbo-Visma slecht nieuws te melden.

Wout van Aert won onlangs nog een rit én het eindklassement in de Ronde van Groot-Brittannië. Normaal gezien zou hij afgelopen weekend ook aan de start staan van de Super 8 Classic, de vroegere Primus Classic. Maar helaas liet Jumbo-Visma vlak voor de start weten dat hij niet zou deelnemen.

"Hij is niet helemaal fit en zal vanaf nu focussen op andere doelen voor de rest van dit seizoen", klonk het bij Jumbo-Visma op het sociale medium X. Bij Het Nieuwsblad heeft de Nederlandse ploeg nu ook meer uitleg gegeven.

Ziekjes

Zo bleek Van Aert te ziek om te starten. "Van Aert was wat ziekjes en herstelde goed, maar de Super 8 Classic van zaterdag kwam toch nog te vroeg", aldus Jumbo-Visma. Wout van Aert was dit jaar al meermaals ziek. Zo moest hij in het voorjaar ook al passen voor de Strade Bianche. Toch had zijn ploeg ook hoopgevend nieuws. Zo zou het EK wielrennen in Drenthe, waarbij Wout van Aert mikt op de tijdrit en de wegrit, normaal gezien niet in het gedrang komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws