Wout van Aert ziet gevestigde waarde vertrekken en voor Noa Lang kiezen Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert ziet gevestigde waarde vertrekken en voor Noa Lang kiezen

Wout van Aert ziet gevestigde waarde vertrekken en voor Noa Lang kiezen

Vanaf januari spreken we niet meer over Jumbo-Visma, maar wel over Jumbo-Lease a Bike. Dat is allicht ook het shirt waarin we Van Aert meermaals aan het werk zullen zien in het veld.

Maar de nieuwe sponsor is zeker niet het enige dat zal veranderen bij de Nederlandse wielerformatie. Zo heeft Van Aert al afscheid moeten nemen van Primoz Roglic en zijn persoonlijke trainer Marc Lamberts, die Roglic volgt naar BORA-Hansgrohe.

Op 1 december zal er opnieuw een belangrijke pion vertrekken bij Jumbo-Visma. Perschef Ard Bierens - die sinds 2011 actief was in de wielerwereld - zal aan de slag gaan bij PSV, de ploeg van voormalige Club Brugge-speler Noa Lang en Rode Duivel Johan Bakayoko.

“Er stroomt rood-wit bloed door mijn aderen, ik kom al jarenlang bij PSV. Het is daarom altijd mijn ambitie geweest om op een dag de beste wielerploeg ter wereld te verruilen voor de mooiste voetbalclub van Nederland”, liet Bierens optekenen in een persbericht.

Wout van Aert ziet gevestigde waarde vertrekken en voor Noa Lang kiezen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws