Zichtbaar geïrriteerde André Hazes duikt op in Las Vegas Wielrennen
Wielrennen

Zichtbaar geïrriteerde André Hazes duikt op in Las Vegas

Zichtbaar geïrriteerde André Hazes duikt op in Las Vegas

Een oplettende toerist heeft André Hazes op de gevoelige plaat weten te leggen in Las Vegas. En die schijnt niet al te happy te zijn.

André Hazes Jr. werd volgens de Instagram-pagina van Reality FBI in het casino van The Venetian gespot, waar hij moederziel alleen aan de roulettetafel zat. Het juice-kanaal wist er ook nog bij te vertellen dat het niet echt wilde lukken.

Comeback

André zit de laatste tijd wel vaker in Amerika. Zo liet een insider eerder al aan de Nederlandse krant De Telegraaf weten dat hij daar een heuse comeback aan het plannen is: “In Amerika heeft hij gekeken hoe hij aan het eind van het jaar beter en grootser terug kan keren dan ooit. Hij wil vanuit een diep dal weer gelijk op de kaart komen te staan. Maar wel met nieuwe muziek en ideeën die gelijk moeten staan.”

Er zou volgens diezelfde bron bovendien een documentaire in de maak zijn: “Dit hele proces wordt vastgelegd door een vaste cameraman, die met hem meereist. Vlak voor zijn comeback zal deze documentaire uitgezonden worden op televisie. En dan zal te zien zijn welke moeilijke weg André heeft bewandeld, maar ook hoe heftig zijn jeugd echt is geweest.”

Zichtbaar geïrriteerde André Hazes duikt op in Las Vegas
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws