Aaron Blommaert (19) aan de slag in 'The Voice': "Dit wordt mijn topprioriteit in de show" Binnenland
Binnenland

Aaron Blommaert (19) aan de slag in 'The Voice': "Dit wordt mijn topprioriteit in de show"

Aaron Blommaert (19) aan de slag in 'The Voice': "Dit wordt mijn topprioriteit in de show"

Aaron Blommaert wordt co-host van An Lemmens in 'The Voice'. Het is een nieuwe stap in de carrière van de acteur uit 'Familie'.

Aaron mag dus mee gaan presenteren in een van de grootste VTM-programma's. Op amper 19-jarige leeftijd is dat een hele grote stap. "Dit is voor mij echt al meteen één van de hoogtepunten van 2022", geeft Aaron aan in Het Laatste Nieuws.

Bang hart

"Ik was 14 jaar toen ik met een bang hartje mijn kans waagde op het podium van 'The Voice Kids'. Nu ben ik 19 en waag ik — weer met een bang hart — mijn kans als co-host in 'The Voice van Vlaanderen'."

Aaron wil zijn ervaring als kandidaat gebruiken. "Ik weet hoe het is om kandidaat te zijn, dus probeer ik de kandidaten nu echt gerust te stellen. Het is een grote en fijne show waar je in terechtkomt, maar waar je af en toe ook vergeet te genieten. Dat wordt nu dus mijn topprioriteit: genieten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws