Aldi pakt uit met erg betaalbare hometrainer: dit is zijn opmerkelijk lage prijs Binnenland
Binnenland

Aldi pakt uit met erg betaalbare hometrainer: dit is zijn opmerkelijk lage prijs

Aldi pakt uit met erg betaalbare hometrainer: dit is zijn opmerkelijk lage prijs

Wil je deze winter je conditie op peil houden? Dat doe je makkelijk met een hometrainer. Aldi biedt er vanaf zaterdag 30 september eentje aan voor een absolute spotprijs.

Vanaf zaterdag 30 september kan je bij Aldi terecht voor een hometrainer van het merk Crann. De hometrainer heeft een stalen frame, 8 standen voor de pedaalweerstand, en tal van functies zoals: tijd, snelheid, afstand, omwentelingen per minuut, energieverbruik, hartslag en fitheidsscore.

De hartslagmeting gebeurt via contactsensoren in het stuur. Je kan ook gebruikmaken van de gratis app met video's en programma's voor het bijhouden van de prestaties (compatibel met iOS en Android). De hometrainer is ook voorzien van wieltjes waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.

199 euro

Bovendien betaal je een zeer lage prijs voor de hometrainer. Zo biedt Aldi de hometrainer vanaf zaterdag 30 september aan voor amper 199 euro. Wie geïnteresseerd is, rept zich morgen dan ook het best zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Aldi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws