Cycloop, Edelhert en Ridder ontmaskerd in 'Masked Singer'? "Zij zijn het" Binnenland
Binnenland

Cycloop, Edelhert en Ridder ontmaskerd in 'Masked Singer'? "Zij zijn het"

Cycloop, Edelhert en Ridder ontmaskerd in 'Masked Singer'? "Zij zijn het"

Iedereen raadt mee naar wie er in de kostuums zit in 'The Masked Singer'. Volgens TV-Familie zijn er intussen wel enkele zekerheden.

Yanina Wickmayer en Erik Van Looy werden in de eerste twee weken al ontmaskerd. De zoektocht gaat vrijdag weer verder en De Schorpioen zal zijn intrede doen.

Johnny Logan

TV-Familie is over enkele personages al zeker. "Wij zijn ervan overtuigd dat Edelhert de Ierse Johnny Logan (67) is", schrijft het weekblad. Het is een piste waarop veel kijkers zitten overigens. Zo kwam ook aan bod dat Edelhert graaf golf speelt en dat is bij Johnny Logan ook het geval.

Ook Tom Dice liet zich op Twitter al ontvallen dat hij zeker is dat Johnny Logan in het kostuum van Edelhert zit. Eerder was Jasper Stevenlinck nog een serieuze verdachte, maar dat is fel verminderd na de tweede aflevering. Benieuwd of straks de piste van Logan bevestigd wordt door nog meer tips.

Cycloop

"Ook bij Cycloop zitten we met een idee-fixe. Wij kunnen niet anders dan Bart Cannaerts (41) in die stem horen", luidt het bij TV-Familie. "En bij Ridder volgen wij Ruth Beeckmans. Dat is Clara Cleymans (33), toch? Ruth werkte vaak met haar samen. Zij zal Clara’s stem dus wel herkennen." Afwachten maar of deze drie ook effectief kloppen...

Populair

Laatste nieuws