Ella Leyers is zeldzaam openhartig over haar liefdesleven Binnenland
Binnenland

Ella Leyers is zeldzaam openhartig over haar liefdesleven

Ella Leyers is zeldzaam openhartig over haar liefdesleven

In ‘Sergio over de grens’ heeft Ella Leyers haar twijfels over de liefde uitvoerig besproken, waarbij ze haar diepste gevoelens aan Sergio blootlegt.

In 2019 kwam er een einde aan de relatie tussen actrice Ella Leyers en StuBru-dj Faisal Chatar. Na die breuk is Ella er nog niet in geslaagd om een nieuwe liefde tegen het lijf te lopen. Waarom dat precies zo is, besprak ze met Sergio Herman in ‘Sergio over de grens’.

Buitenaards 

Sergio stelt meteen een rake vraag aan Ella. Hij wil weten of ze al droomt van een jongere versie van zichzelf. “Ja, dat gevoel is er altijd wel, maar het is niet dat ik soms beslis dat ik dat niet wil en dan weer wel”, aldus Ella. “Je kunt daarover stressen of flippen, maar dat helpt niet. Dus er is wel een soort berusting van: dat gaat wel komen.”

Volgens Ella is er steeds de twijfel of ze haar verwachtingen zal moeten bijstellen. “Misschien ben ik veel te veel bezig met iemand te zoeken die alles is. En dat is zo moeilijk. Vriendinnen van me zeggen ook: ‘Ok, maar wat jij wilt, is wel buitenaards. Het gaat nooit helemaal zijn wat je wilt.”

Tijdens het gesprek kwam er tussen Sergio en Ella een bepaald raakpunt naar boven. Beide kijken enorm op naar hun ouders, en dan vooral de liefde die tussen hen aanwezig is. “Mijn grootste voorbeeld zijn mijn ouders, en ik denk dat dat bij jou ook zo is”, zegt Sergio.

Mario Bros 

“Mijn moeder zei altijd: ‘Dat is de liefde van mijn leven’, gaat Sergio verder. ‘Mijn vader is een tijd geleden gestorven, en mijn moeder zegt nog altijd: ‘Uw pa is de liefde van mijn leven.’”

“Het is eigenlijk wel dat, dat ik gewoon iemand wil... En ik wil daar naar kunnen kijken op dezelfde manier als ik mijn moeder nog altijd naar mijn vader zie kijken en omgekeerd”, reageert Ella. Tijdens het gesprek deelt Ella ook een speciale vergelijking mee. “Mijn moeder zei altijd: een relatie is een beetje zoals een Mario Bros-spelletje.

Je krijgt drie levens op voorhand, maar dat is ook nodig. Je gaat die levens nodig hebben. Wanneer je in het eerste level al een leven verliest, dan kun je jezelf even goed een paar keer in de beek gooien en gewoon van nul beginnen in het eerste level met drie levens, want je gaat ze nog nodig hebben in level zes en level zeven.”

Liefde kan uit onverwachtse hoek komen. Dat beseft het duo maar al te goed. “Wat komt, dat komt”, zegt Sergio. “Misschien kom je hem volgende week in de Albert Heijn wel tegen, wie weet”, grapt de chef. “True, maar de kans is klein”, sluit Ella af.

Populair

Laatste nieuws