Emoties lopen hoog op bij Hanne, Marthe en Julia: "Het is gedaan, K3 stopt!" Binnenland
Binnenland

Emoties lopen hoog op bij Hanne, Marthe en Julia: "Het is gedaan, K3 stopt!"

Emoties lopen hoog op bij Hanne, Marthe en Julia: "Het is gedaan, K3 stopt!"

Zaterdag is er de eerste aflevering van 'Marble Mania'. Kürt Rogiers en Kamal Kharmach verwelkomen de meisjes van K3. De emoties lopen alvast hoog op tijdens het programma.

Welk team gaat met de overwinning aan de haal? De concurrentiestrijd is bikkelhard. “Het is gedaan, K3 stopt!", roept Julia. De bekende Vlamingen wagen zich aan negen rondes waarbij vier behendigheidsspellen en vier geluksspellen elkaar afwisselen. Daarna volgt de uiteindelijke grote finaleronde.

Putten in de weg

Tijdens het eerste geluksspel komt het competitiebeestje bij de meiden naar boven. Met behulp van slimme valkuilen wordt het al snel enorm spannend. “Wel Julia, welkom in België, hier zijn er putten in de weg”, becommentarieert Kamal de spectaculaire race.

Wie mag zich na de zenuwslopende finale dé absolute knikkerkampioen van K3 noemen? Dat zien de kijkers op zaterdag 12 februari om 20u25 bij VTM in de eerste aflevering van ‘Marble Mania’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws