Exit Niels Destadsbader in 'The Masked Singer': Deze opvolgers staan klaar Binnenland
Binnenland

Exit Niels Destadsbader in 'The Masked Singer': Deze opvolgers staan klaar

Exit Niels Destadsbader in 'The Masked Singer': Deze opvolgers staan klaar

Presentator Niels Destadsbader maakt de overstap naar homebase VRT. Maar wie zal Destadsbader opvolgen voor een eventueel derde seizoen van 'The Masked Singer'?

Niels Destadsbader begon zijn carrière bij de VRT, maar besliste even later om aan de slag te gaan als presentator bij VTM. Zeven jaar lang werkte hij er mee aan diverse programma’s, waaronder 'Dansdate', 'K3 zoekt K3', 'De Gouden Schoen' en 'The Masked Singer'. Helaas raakten de presentator en VTM het over een aantal zakelijke kwesties, waaronder het loon, niet meer eens.

Voldoende drive

Op die noot snoepte VRT de presentator weg van VTM en keert Destadsbader terug naar de plek waar alles begon. Daar zal hij in de toekomst programma’s maken voor Éen en Radio 2. Voor Destadsbader een heel fijne overstap, maar wat nu met een eventueel derde seizoen van The Masked Singer? Ongetwijfeld beschikt de zender over een resem aan potentiële opvolgers.

Zo denken we bijvoorbeeld aan presentator en acteur Kürt Rogiers, die al heel wat ervaring heeft als presentator. Onder andere ‘Valkuil’, ‘LEGO Masters’, ‘Later als ik groot ben’ en ‘K2 zoekt K3’ staan op zijn curriculum vitae. Rogiers is bovendien een zeer populair figuur dankzij zijn rol als Lars in Familie.

Presentator Luc Appermont denkt eerder aan Rogier’s ‘Familie’-collega Aaron Blommaert, die in de serie de rol van de verloren zoon Raven op zich neemt. “Die jongen plákt op het scherm. Hij is nog jong, maar als hij voldoende drive en goesting heeft, kan er voor hem een mooie carrière weggelegd zijn als presentator”, vertelde hij in Dag Allemaal.

Koen Wauters

Ook multitalent Jonas Van Geel zou een mogelijke opvolger kunnen zijn, maar daar is Appermont het niet mee eens. “Ik denk dat die vandaag zijn pijlen vooral op zijn muziekcarrière richt”, aldus Appermont.

Destadsbader wordt vaak vergeleken met dé presentator van VTM Koen Wauters, waaraan we heel wat nostalgie te danken hebben en die mee aan het wiegje van de zender stond. Wauters zou dus de geknipte persoon zijn.

Maar ook VTM-ladies Laura Tesoro, Dina Tersago en An Lemmens zouden als waardige presentatrices van het programma opgevoerd kunnen worden. Die laatste heeft bovendien al ervaring als presentatrice voor muziek- en dansprogramma’s, zoals ‘The Voice Van Vlaanderen’, ‘The Voice Kids’, ‘Sterren Op De Dansvloer’ en ‘So You Think You Can Dance’.

Iconisch duo

Toch moet er, ondanks de bestaande pool aan presentators, ook eens out of the box gedacht worden en moet de kijker verrast worden. Wat met bijvoorbeeld Willy Sommers en Anne De Baetzelier? Het iconische duo dat jarenlang Tien Om Te Zien presenteerde, zou ongetwijfeld voor een heel feestelijke sfeer kunnen zorgen. Genoeg stof tot nadenken lijkt ons.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws