'Familie'-kijkers keren zich nu tegen Gunther Levi: "Blij als hij eruit is" Binnenland
Binnenland

'Familie'-kijkers keren zich nu tegen Gunther Levi: "Blij als hij eruit is"

'Familie'-kijkers keren zich nu tegen Gunther Levi: "Blij als hij eruit is"

Een opmerkelijke wending in 'Familie'. De recente verhaallijnen zorgen ervoor dat de kijkers zich tegen Peter Van den Bossche keren.

Peter wordt gespeeld door Gunther Levi. Hij kreeg een tijd geleden te horen dat hij na 23 jaar ontslagen wordt. De kijkers kwamen meteen in opstand. Zij vonden het niet kunnen dat Peter Van den Bossche moet verdwijnen.

Tégen Peter

Na de hele heisa rond Viktor, het zoontje van Peter, denken al heel wat kijkers er anders over. Marie-Rose (Martine Jonckheere, die overigens ook werd ontslagen) en Peter willen niet dat Francesca Viktor nog bezoekt. Dat zorgt voor wrevel bij de kijkers.

"Ik zal blij zijn als Gunther Levi en Martine Jonckheere eruit zijn", klinkt het keihard. "Ik zal ook blij zijn dat die twee eruit zijn", reageert nog een andere kijker. Francesca (Veerle Eyckermans) krijgt dan weer heel veel aanmoedigingen. Het kan verkeren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws