Gert Verhulst over gezondheid van Danny Verbiest: "Zo gaat het nu met hem" Binnenland
Binnenland

Gert Verhulst over gezondheid van Danny Verbiest: "Zo gaat het nu met hem"

Gert Verhulst over gezondheid van Danny Verbiest: "Zo gaat het nu met hem"

Gert Verhulst was gisteren te gast in 'James, de Musical'. Eén van de hoogtepunten was Danny Verbiest die op het podium kwam en nog eens Samson speelde.

De aflevering rond Gert was alvast top secret voor hem. "Ik ben nooit mogen binnenkomen als er vergaderingen waren over die aflevering", vertelt hij aan HLN Showbits. "Ik heb nooit iets mogen zien of nooit iets mogen horen wie of wat er in het programma zaten."

Danny Verbiest

Een zeer emotioneel moment was toen Danny Verbiest met zijn rolstoel op het podium kwam. De gezondheid liet Danny in de steek. Hij zorgde jarenlang voor de stem van Samson. James Cooke vroeg hem ook nog eens om Samson te spelen, iets wat Danny met plezier deed.

"Zijn vrouw had mij deze zomer gebeld om te zeggen: 'Het gaat niet zo goed met Danny. Ik wil je dat toch wel laten weten.' Hij is ondertussen aan de betere hand, gelukkig maar", reageert Gert. "Het was echter wel toen een aangrijpend moment om hem daar te zien zitten in die rolstoel. Dat had ik niet verwacht."

Eerste lief

Gert kreeg ook een videoboodschap te zien van zijn eerste lief. Daar schrok hij toch wel even van. "Ik was inderdaad wel geschrokken omdat ik ze 25 à 30 jaar niet meer had gezien", geeft hij toe. "Maar het was ook op één of andere manier hartverwarmend, want dat is toch wel een periode in mijn leven waar ik met veel plezier op terugkijk."

Populair

Laatste nieuws