KMI meldt opvallend nieuws: Dit weer krijgen we dit weekend Binnenland
Binnenland

KMI meldt opvallend nieuws: Dit weer krijgen we dit weekend

KMI meldt opvallend nieuws: Dit weer krijgen we dit weekend

Een hogedrukgebied boven het Iberisch Schiereiland en Zuid-Frankrijk beïnvloedt het weer in West-Europa.

Deze week brengt wisselend bewolkt weer met lichte neerslag. Vannacht is het overwegend zwaarbewolkt, met lichte regen of motregen tegen de ochtend, vooral nabij de Franse grens. Temperaturen variëren tussen 3 en 8 graden, met een zwakke tot matige westenwind.

Donderdag verwacht men zwaarbewolkte luchten met af en toe lichte regen. De temperaturen liggen tussen 6 en 11 graden. De wind draait van zuid naar zuidwest. 's Nachts nadert een koufront, met regen in het westen tegen de ochtend.

Vrijdagochtend passeert een neerslagzone, gevolgd door zonniger weer en enkele buien in de Ardennen. De temperaturen schommelen tussen 8 en 12 graden, met een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Zaterdagochtend begint zonnig met mogelijke lichte vorst. De maxima liggen tussen 3 en 8 graden, bij een zwakke zuidenwind. Zondag blijft het droog met zonnige periodes en maxima tussen 6 en 12 graden.

Maandag en dinsdag zijn droog, met zon en hoge bewolking. Temperaturen blijven rond 11 graden met een zwakke zuidenwind. Woensdag neemt de kans op buien toe, met maxima rond 10 graden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws