Kristof zorgt voor verwarring in ‘Big Brother’: “Dat zou echt fucked up zijn” Binnenland
Binnenland

Kristof zorgt voor verwarring in ‘Big Brother’: “Dat zou echt fucked up zijn”

Kristof zorgt voor verwarring in ‘Big Brother’: “Dat zou echt fucked up zijn”

Kristof heeft een actie ondernomen die heel wat vraagtekens bij zijn medebewoners doet rijzen.

Bij het ochtendgloren vertrok Kristof meteen naar de badkamer waar hij de haarspray van Salar greep en vervolgens verstopte. Salar ontdekte al snel dat zijn haarlak verdwenen was, maar ook die van zijn medebewoners.

Badkamerkast

“Jullie zullen het dan maar zonder moeten doen”, reageerde Kristof. Salar begon zich meteen vragen te stellen. “Moest daarom de deur vannacht op slot?” Salar zette zijn zoektocht lichtjes gefrustreerd verder. “Ik kan het gewoon niet geloven. Ik kan toch niet met water werken?”

Salars zoektocht leverde even later toch resultaat op. Hij trof de haarlak op de kast van de badkamer aan. Meteen werd Grace verdacht van de daad, maar die ontkende. Ook werden Nawel en Kristof onderworpen aan het verhoor, maar die laatste hield zijn been stijf. “Waarom zou ik dat doen?”, antwoordde Kristof.

Secret mission

Julio beseft dat er meer aan de hand is. “Of het was een secret challenge en die heb je nu verpest”, zei hij tegen Salar. “Misschien was het wel een secret mission”, vraagt Salar zich af, waarop Kristof antwoordde: “Dat kan ook nog.” “Dat zou echt fucked up zijn”, aldus Salar. “Maar het daar boven verstoppen is toch simpel? Daar is het eerste waar je gaat zoeken.”

Uiteindelijk werd het zwijgen te zwaar voor Kristof en vertelde hij stiekem aan Grace dat hij er voor iets tussen zat. “Ik wilde het eerst achter de sauna verstoppen, maar dat is niet gelukt.” Of het om een secret mission ging, is momenteel nog niet duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws