Leroy ontploft in ‘Big Brother’: “Mongooltjes allemaal, stuk voor stuk idioten!” Binnenland
Binnenland

Leroy ontploft in ‘Big Brother’: “Mongooltjes allemaal, stuk voor stuk idioten!”

Leroy ontploft in ‘Big Brother’: “Mongooltjes allemaal, stuk voor stuk idioten!”

Een discussie over het avondeten tijdens de dansmarathon doet de gemoederen hoog oplaaien in het ‘Big Brother’-huis.

De avond begint rustig voor Leroy. Hij vergezelt Julio in de hottub, waar ze het samen hebben over de aankomende nominaties. Even later beslist Leroy om naar binnen te gaan voor de tien uur durende dansmarathon, maar aangezien de tijd is aangebroken om te eten, vindt hij het toch noodzakelijk om even te overleggen wat er zal gebeuren met het eten. Al snel escaleert het overleg.

Idioten

“Als het nu klaar is, gaan we nu eten”, zegt Hanne tegen Leroy. “Ik heb de tafel gedekt en ik kom gewoon vragen hoe laat iedereen wil eten”, antwoordt Leroy. “Als het klaar is, dan is het warm”, aldus Hanne. “Het is klaar, hé”, zegt Leroy lichtjes geïrriteerd, waarop Hanne antwoordt: “Dan gaan we nu eten.”

Maar dat is niet volgens het plan van Julio. Hij moet de aubergine nog klaarmaken. “Ik zou het dan nu doen zodat het warm blijft”, adviseert Hanne. De antwoorden van Hanne zinnen Leroy duidelijk niet. “Wat een idioten zeg, ik kan daar zo slecht tegen. Die ene zit daar van: ‘Maakt toch niet uit.’ Ik zeg: ‘Ik vraag het toch aan iedereen.’ Ik kan ze zo tegen de muur omhoog plakken.”

Stom kind

“Ze zit daar alleen maar te zitten de hele tijd, help in ieder geval mee”, gaat Leroy verder. “Ik kom gewoon netjes vragen wanneer we gaan eten. Ik zeg: het is klaar, en dan blijven ze allemaal zitten.” Julio benadrukt dat het nog niet klaar is aangezien hij de aubergine nog moet klaarmaken.

“Laat ze lekker zitten en til er niet zo zwaar aan”, zegt Julio. Maar Leroy blijft bij zijn standpunt. “Het is de manier waarop het gaat. Dan denk ik echt: ‘Fuck you, stom kind.’ Ze reageert gewoon als een achterlijke imbeciel.”

Stiekem mens

Later bespreekt Leroy het voorval met Nawel in de groene kamer. “Ik keek Hanne niet meer aan, ik was er klaar mee. Ik denk: hou gewoon je bek dicht.” Nawel staat Leroy bij in zijn mening. “Ze is gewoon hard haar best aan het doen om populair te zijn en te blijven.”

“Ik vind dit echt triest. Ik klap ze er gewoon uit, man”, meent Leroy. Nawel vertelt Leroy dat ze nu Vera niet meer wil nomineren, maar eerder Hanne. “Ik heb helemaal niks met haar”, beweert Leroy. “Ik vind haar verschrikkelijk. Een stiekem mens.”

Nawel adviseert hem om erboven te staan, maar dat kan hij naar eigen zeggen niet. “Ik kots op haar. Dat doe ik al weken. En dan komt ze iedere keer slijmen: ‘Ja, ik heb niks tegen jou.’ Nee, je kunt niet op me stemmen, pipo. Mongooltjes allemaal, stuk voor stuk idioten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws