'Miss Poes' maakt indruk in 'The Masked Singer': "Je hoort duidelijk dat zij het is" Binnenland
Binnenland

'Miss Poes' maakt indruk in 'The Masked Singer': "Je hoort duidelijk dat zij het is"

'Miss Poes' maakt indruk in 'The Masked Singer': "Je hoort duidelijk dat zij het is"

In ‘The Masked Singer’ heeft ‘Miss Poes’ een grote indruk nagelaten bij Andy Peelman.

Afgelopen vrijdag bracht het aimabel figuurtje ‘Miss Poes’ haar versie van ‘Drivers License.’ Zowel het publiek als het speurdersteam, bestaande uit Karen Damen, Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen en Andy Peelman, waren zwaar onder de indruk van het zangtalent van het karaktertje.

Tranen 

‘Miss Poes’ wist het hart van Andy Peelman duidelijk te raken. “Amai, dat is mooi”, reageerde Peelman bij de start van het optreden. “Echt waar, goed!” Niet veel later konden we een traantje opmerken bij Peelman.

“Andy is helemaal onder de indruk”, merkte presentator Niels Destadsbader op. “Ik ben echt van mijn melk. Ik denk dat dit de grootste kleinste is die ik al ben tegengekomen, mannen”, reageert Peelman met tranen in de ogen. “Ik vind het fantastisch gezongen.”

Peelman is er zelfs van overtuigd dat ‘Miss Poes’ een plaatsje in de finale zal verwerven. “Sorry als ik nu iets verkeerd ga zeggen, maar in mijn ogen is dit een eerste finaliste. Ik vind haar supergoed.”

Tips 

Ook op social media wordt er met veel lof over ‘Miss Poes’ geschreven. “Die uithaal, wow!”, reageert iemand op Twitter. Nog iemand reageert: “Beste zangeres tot nu toe!” Bovendien is Andy’s reactie ook niemand ontgaan, wat soms voor hilariteit zorgde op Twitter: “Andy Peelman heeft al meer liggen janken dan Karen Damen”, klonk het onder andere.

Dat de vrouw in het poezenpak een zangtalent genoemd mag worden, staat vast. Maar haar identiteit blijft tot op heden goed bewaard. In de eerste aflevering kregen we volgende tips: “Mijn papa is nog altijd een stukje bekender dan ik. Ik zing eigenlijk helemaal niet zoveel. Tweede keuze zijn heeft me toch al mooie resultaten opgeleverd.”

In de aflevering van afgelopen vrijdag verklapte ‘Miss Poes’ ons dit: “Ik wou altijd al sterartiest worden. Ik stond lang aan de zijlijn, maar dat is nu verleden tijd. Ik heb een heel goeie band met mijn soulsisters.”

Namen 

Eerder kwamen namen als Véronique De Kock, Céline van Ouytsel, Ella Leyers en Annelien Coorevits naar boven. Die eerste en laatste zijn voornamelijk verdachten omdat ‘Miss Poes’ liet weten dat ze ‘de temptation al helemaal voelt.’ Maar nu zouden de tips ook leiden naar een nieuwe naam: Brigitta Callens.

Brigitta werd in 1999 gekroond tot Miss België. Op de beelden zien we ook heel wat verwijzingen naar de VS. De ex-miss verbleef een tijdje in New York om yoga te bestuderen. Verder laat ‘Miss Poes’ ons weten dat ze ‘no limits’ heeft. Brigitta’s ex-man is tevens de maker van het programma ‘The Sky Is The Limit.’ Ook had Brigitta een juwelenlijn. Vandaar de oorbellen?

Naast Brigitta Callens is Camille Dhondt eveneens een naam die zeer vaak genoemd wordt. “Je hoort duidelijk dat zij het is. Bovendien heet haar kat Moustache.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws