Nick en Sofie krijgen afrekening van gas van 26,2 miljoen euro Binnenland
Binnenland

Nick en Sofie krijgen afrekening van gas van 26,2 miljoen euro

Nick en Sofie krijgen afrekening van gas van 26,2 miljoen euro

Nick Van Hoeydonck (30) en Sofie Gilbert, een gezin uit Hoevenen, schrok toen ze een geschat bedrag van de gasrekening van 26,2 miljoen euro ontvingen. Na contact met energieleverancier Luminus bleek dat er een fout was opgetreden bij de invoer van de meterstanden.

Het gezin had per ongeluk cijfers na de komma ingevoerd, waardoor het gasverbruik enorm werd overschat. Luminus bevestigt dat het geschatte bedrag geen afrekening is, maar een inschatting in de app 'MyLuminus'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Na correctie van de meterstanden werd de jaarrekening bijgesteld naar 1.994,25 euro, wat het gezin opluchtte. Luminus benadrukt dat klanten de cijfers vóór de komma moeten invoeren in de app en dat eventuele waarschuwingen niet genegeerd moeten worden.

Contact

Het gezin kreeg na vragen van de media contact met Luminus, waarbij ze toestemming gaven om de meterstanden aan te passen. Uiteindelijk resulteerde dit in een gecorrigeerd bedrag.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws