Opgelet voor Gmail-gebruikers: "Google gaat heel wat accounts verwijderen" Binnenland
Binnenland

Opgelet voor Gmail-gebruikers: "Google gaat heel wat accounts verwijderen"

Opgelet voor Gmail-gebruikers: "Google gaat heel wat accounts verwijderen"

Heb je een Gmail-account maar heb je dat al een tijdje niet meer gebruikt? Dan is de kans groot dat Google je account gaat verwijderen.

Om Gmail nog veiliger te maken gaat Google vanaf 1 december een hele resem Gmail-accounts offline halen. Zo zal het inactieve accounts verwijderen. Dat betekent dat wie al meer dan twee jaar niet meer ingelogd heeft op zijn Gmail-account, de kans loopt om zijn account kwijt te spelen.

Google verwijderde in het verleden al heel wat Gmail-adressen. Maar toen werden alleen de data verwijderd die aan het account gelinkt waren. Vanaf december zal daarentegen het volledige account offline gehaald worden. Eerst zullen de accounts verwijderd worden die aangemaakt werden maar daarna nooit meer gebruikt werden. Daarna volgt de rest.

YouTube-video's

Wie YouTube-video's gelinkt heeft aan zijn Google-account, zit trouwens ook safe. Die accounts kunnen gewoon verder blijven bestaan. Als je account dreigt verwijderd te worden, zou je daar normaal ook een melding van moeten gekregen hebben van Google.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws