Sergio Herman met 'Sergio Over de Grens' neergesabeld: "Hij mist kans op kans" Binnenland
Binnenland

Sergio Herman met 'Sergio Over de Grens' neergesabeld: "Hij mist kans op kans"

Sergio Herman met 'Sergio Over de Grens' neergesabeld: "Hij mist kans op kans"

Heel wat kijkers kijken met veel plezier naar de avonturen van Sergio Herman en zijn bekende ast in het buitenland. Gisteren was Regi Penxten aan de beurt.

Ook op de aflevering met Regi komen heel veel positieve reacties. "Prachtige aflevering, het was heel leuk om naar te kijken", klinkt het op sociale media. "Weeral een prachtige aflevering", luidt het ook.

"Prachtig"

"Wat een leuke aflevering", zegt nog iemand. De kijkers zijn duidelijk helemaal mee. Nederlandse fans van Sergio Herman balen zelfs dat ze het niet kunnen bekijken. "Zo jammer dat ik het hier in Nederland niet kan zien", klinkt het. "Hopelijk wordt het binnenkort ook in Nederland uitgezonden."

TV-recensent Jules Hanot is minder te spreken over het programma. Hij laat in Dag Allemaal kritische geluiden horen over de gastheer. Vooral dan over de kwaliteiten van Sergio als interviewer.

Mist veel kansen

"Hoewel er best wat gebeurde, bleef ik na deze variatie op ‘Sergio & Axel Van De Kaart’ toch wat op mijn honger zitten", is Hanot eerlijk in het weekblad.

"Omdat ‘Sergio Over De Grens’ een lekkere maar oppervlakkige feelgoodroadtrip is met een gids die veel beter kookt dan praat en daardoor te veel kansen mist om ook als interviewer drie sterren te verdienen. Sergio is een gids die veel beter kookt dan praat, en daardoor te veel kansen mist."

Populair

Laatste nieuws