Thema geschrapt bij 'Taboe', Philippe Geubels: "Dit gaat niet" Binnenland
Binnenland

Thema geschrapt bij 'Taboe', Philippe Geubels: "Dit gaat niet"

Thema geschrapt bij 'Taboe', Philippe Geubels: "Dit gaat niet"

Het tweede seizoen van 'Taboe' is intussen van start gegaan. De kijkcijfers pieken weer boven het miljoen.

Het was nochtans niet zo evident om een tweede seizoen te maken. Het eerste seizoen van 'Taboe' werd in januari 2019 uitgezonden. Het duurde een tijdje vooraleer het tweede seizoen op gang kwam.

Emotioneel

"De emotionele impact van het programma was, ook bij mij, heel groot", legt Geubels uit in TeVeBlad. "Daarom hebben we onze tijd genomen om goeie thema’s te vinden.

Geubels benadrukt ook dat de lat heel hoog werd gelegd voor een tweede seizoen. De thema's werden zorgvuldig uitgekozen. Het moeten thema's zijn waar ook mee gelachen kan worden en mensen zijn waar je mee mag en kan lachen.

Gevangenen

Dat lukte niet voor ieder thema en dat werd dan ook van de lijst geschrapt. Geubels geeft een concreet voorbeeld. “Gevangenen", zegt hij. "Goed voor de human interest, straffe verhalen genoeg in die sector, maar niet voor de comedy."

"Die mensen hebben slachtoffers gemaakt: met hen een beetje plezant gaan doen op tv, is niet het beste idee. En een week op vakantie gaan met gevangenen, is ook niet evident", lacht Geubels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws