Viktor Verhulst over 'De Verhulstjes': "Wij eten dat waanzinnig veel, gewoon altijd" Binnenland
Binnenland

Viktor Verhulst over 'De Verhulstjes': "Wij eten dat waanzinnig veel, gewoon altijd"

Viktor Verhulst over 'De Verhulstjes': "Wij eten dat waanzinnig veel, gewoon altijd"

'De Verhulstjes' zijn sinds afgelopen maandag opnieuw op Play 4 te bekijken. Marie Verhulst pikte haar favoriete moment er alvast uit van het nieuwe seizoen.

"Wij hebben een tripje gemaakt naar Amsterdam. Dat was wel heel erg leuk. Daar leggen we dan ook beautymaskers op ons gezicht. Iedereen doet dat en dat leidt uiteraard tot grappige taferelen", verklapt Marie al tegen Qmusic.

Eieren

Lang moesten de Verhulstjes niet nadenken over een derde seizoen. "We hebben zelf ook genoten om de eerste twee seizoenen te maken. We dachten daarom: 'Kom, we doen er nog één bij'", aldus Viktor Verhulst.

Het viel tijdens de eerste aflevering nog eens op hoeveel keer de familie eieren aan het eten is. "Wij eten echt waanzinnig veel eieren", geeft Viktor aan. "Als je dat op een berg zou leggen... Je denkt dan dat ze altijd toevallig filmen als wij eieren eten, maar wij eten gewoon altijd eieren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws