Wie nog Nutella in huis wil halen: Dat moet nu gebeuren en dit is waarom Binnenland
Binnenland

Wie nog Nutella in huis wil halen: Dat moet nu gebeuren en dit is waarom

Wie nog Nutella in huis wil halen: Dat moet nu gebeuren en dit is waarom

Chocoladeliefhebbers, opgelet: Nutella-liefhebbers kunnen hun hart ophalen met een zeldzame promotie die nu plaatsvindt bij twee grote Belgische supermarktketens, Lidl en Colruyt. Voor het eerst dit jaar bieden deze winkels een aantrekkelijke korting van 70% op de tweede pot Nutella, wat neerkomt op een effectieve korting van 35% op elke pot.

Gunther Devisch van Promojagers België benadrukt aan HLN de uitzonderlijkheid van deze deal en moedigt kopers aan om van de gelegenheid gebruik te maken. De promotie is geldig tot en met dinsdag 27 februari, met prijzen die dalen tot slechts 4,20 euro per kilogram bij Colruyt, licht onderbiedend Lidl's 4,22 euro per kilogram.

Bovendien kunnen zoetekauwen profiteren van een 1+1 gratisactie op Leonidas paaseitjes, met prijzen gesneden naar 17 euro per kilogram, geldig tot dezelfde datum. Deze promoties hebben al veel enthousiasme gewekt onder leden van de Promojagers gemeenschap, waarbij sommigen grote hoeveelheden inslaan om te profiteren van de zeldzame aanbiedingen.

De aanbieding loopt nog tot en met dinsdag 27 februari.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws