Zware kritiek op 'The Masked Singer' na ontmaskering van Johnny Logan Binnenland
Binnenland

Zware kritiek op 'The Masked Singer' na ontmaskering van Johnny Logan

Zware kritiek op 'The Masked Singer' na ontmaskering van Johnny Logan

Johnny Logan werd ontmaskerd als Edelhert in 'The Masked Singer'. De vierde aflevering werd het eindstation voor de internationale ster.

'The Masked Singer' pakte zowaar uit met een internationale ster. Johnny Logan, meervoudig winnaar van het Songfestival, bleek in het kostuum van Edelhert te zitten. Hij zong uitstekend, maar toch werd hij door het publiek al na vier afleveringen weggestemd.

Medelijden

De kijkers van 'The Masked Singer' kunnen op sociale media geen begrip opbrengen voor het feit dat hij al ontmaskerd is. "Dit vind ik echt zielig. Er zaten veel slechtere zangers tussen", reageert een kijker. "Ik heb echt medelijden met Johnny."

"Die won meermaals het Songfestival en dan wordt hij er hier uitgegooid", klinkt het verontwaardigd. "Ik ben echt zo kwaad. Die mensen hebben daar echt geen smaak. Iedereen weet dat Tine Embrechts in 'Flamme Fatal' zit, maar dan sturen ze met Edelhert één van de beste zangers naar huis. Konijn nemen ze dan wel mee."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws