3-jarig meisje vecht voor haar leven nadat dronken grootmoeder haar uit brandend huis vergeet te halen Buitenland
Buitenland

3-jarig meisje vecht voor haar leven nadat dronken grootmoeder haar uit brandend huis vergeet te halen

3-jarig meisje vecht voor haar leven nadat dronken grootmoeder haar uit brandend huis vergeet te halen

In Oekraïne heeft een vreselijk incident zich voorgedaan. Een grootmoeder vergat haar 3-jarige kleindochter uit een brandend huis te redden omdat ze te dronken was. Het meisje vecht nog steeds voor haar leven. Dat schrijft The Sun.

De peuter was in haar eentje aan het spelen terwijl haar grootmoeder Tatiana Ukhvatova in de slaapkamer ernaast haar roes uitsliep toen de brand uitbrak, zeggen de officiële rapporten. Toen ze de brand zag, snelde het dappere meisje naar haar oma en probeerde haar wakker te maken.

Maar de vrouw was naar eigen zeggen dronken en werd pas goed wakker toen het huis reeds in vlammen aan het opgaan was. Tatiana zei tegen de lokale media: “Ik opende mijn ogen en zag Zhenya. Ze schreeuwde en schudde aan mijn arm. De kamer stond in brand. Ik rende naar buiten. Ik was zo slaperig."

Kritieke toestand

Nadat haar grootmoeder naar buiten was gerend zonder haar, verstopte de doodsbange Zhenya zich onder het bed. Enige tijd later werd ze gevonden en naar buiten gedragen door een buurman die door de vlammenzee rende om haar te redden. Zhenya werd in kritieke toestand met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

“Het meisje werd met extreme brandwonden op de afdeling opgenomen”, verklaarde Sergey Yegorov, hoofd intensive care van het regionale kinderziekenhuis. “Over meer dan de helft van haar lichaam heeft ze zware brandwonden."

De politie startte een strafzaak wegens opzettelijk verzuim om ouderlijke taken uit te voeren om een ​​kind tegen letsel te beschermen. “De grootmoeder was dronken op het moment van het incident, en de moeder was op de hoogte van het drankprobleem van de grootmoeder en vertrouwde het kind nog steeds aan haar toe”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws