Acteur Jan Van den Bosch doet schokkende onthulling over ‘Familie’: “Dan trekt Zjef zijn conclusies” Buitenland
Buitenland

Acteur Jan Van den Bosch doet schokkende onthulling over ‘Familie’: “Dan trekt Zjef zijn conclusies”

Acteur Jan Van den Bosch doet schokkende onthulling over ‘Familie’: “Dan trekt Zjef zijn conclusies”

Kijkers van ‘Familie’ zullen deze week zeker een paar keer vanop het puntje van hun stoel naar hun favoriete VTM-soap kijken. Jan Van den Bosch, die de rol van Zjef speelt, verklapt al het een en ander van wat er zich zal afspelen, en het belooft weer spannend te worden.

“Zoals tegenwoordig altijd eigenlijk”, zegt Jan aan HLN. “Zo zijn er natuurlijk Rudi en Zjef, die stellen nooit teleur. Zjef heeft heel erg veel geholpen met de retrospectieven, maar dan komt er toch weer een klein leugentje van Rudi bovendrijven en trekt Zjef zijn conclusies.”

“Mieke is van Wolff & Bos overgelopen naar dat andere bedrijf, waarvan ik de naam niet ga uitspreken”, vervolgt Jan. “Nu ze daar begonnen is, wil ze natuurlijk dat de dingen daar goed en deftig gaan. Dus het eerste waar ze werk van wil maken, is een deftig bureau.” En dat is niet het laatste dat Jan kwijt kan. “Als Jonas even alleen aan een jukebox zit te sleutelen, vindt hij iets merkwaardigs”, klinkt het mysterieus. Kijken is dus de boodschap!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws