Actrice Clara Cleymans doodongerust: “Het gaat er echt niet goed mee” Buitenland
Buitenland

Actrice Clara Cleymans doodongerust: “Het gaat er echt niet goed mee”

Actrice Clara Cleymans doodongerust: “Het gaat er echt niet goed mee”

Begin november is Clara Cleymans bevallen van haar tweede dochtertje, Romy. In Story vertelt ze over het moederschap.

"Tot nu toe stelt ze het heel goed”, laat Clara weten. “’s Nachts weent ze in elk geval niet, misschien ook omdat ze tegen mij aan slaapt. Net als haar zusje Jeanne drie jaar geleden. Een baby voelt je warmte en kan zo eten wanneer nodig. Zalig! Zelf slaap ik wel wat lichter, dat is eerder waken."

De actrice zegt ook dat de relatie tussen de twee zusjes van een leien dakje loopt. “Jeanne is superlief voor Romy”, klinkt het. “En trots! Van jaloezie is absoluut geen sprake. Daar had ik me nochtans wel aan verwacht, de aandacht gaat nu natuurlijk niet meer naar haar alleen."

Droevig

Clara speelt tegenwoordig mee in ‘Yummy’, de eerste Vlaamse zombiefilm. Naar aanleiding hiervan wil ze toch nog snel even iets kwijt over de besparingen in de culturele sector. “We zijn allemaal een beetje in shock”, aldus Clara. “We kosten al zo weinig geld, en dan moeten we nóg eens inbinden. Ik ben daar heel droevig om. Als cultuur wordt aangepakt, gaat het niet goed met de wereld."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws