Belangrijk nieuws over Jens Dendoncker na moeilijke periode Buitenland
Buitenland

Belangrijk nieuws over Jens Dendoncker na moeilijke periode

Belangrijk nieuws over Jens Dendoncker na moeilijke periode

Met de opnames van het vierde seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ pikt Jens Dendoncker de draad stilaan weer op na een moeilijke periode. ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ is een programma dat hij bijzonder goed kent. Hij kon blindelings vertrouwen op de leden van het productieteam die hem alle ruimte gaven om op zijn eigen ritme te werken.

Jens vertelde naar aanleiding van het nieuwe seizoen van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' voor het eerst over deze moeilijke periode in een openhartig interview: “Ik voelde dat het vuur er weer was om iets te doen dat ik echt graag deed. Nu gaat het beter: er zijn nog altijd moeilijke en sombere dagen, maar die zijn in de minderheid tegenwoordig.”

“Ik ben nog altijd bezig met mijn herstel, mijn energiepeil is nog niet wat het zou moeten, dus ik ben nog altijd aan het werken en aan het hopen dat dat snel mag beteren. Maar ik denk dat ik op de goede weg ben. Na de opnames voelde ik plots: ‘Ow, de batterij is nu écht wel leeg!’ en nu moet ik even kalm aan doen en rusten.”

Na de periode van inspanning komt er weer een periode van rust. “Nu ga ik mij rustig bezinnen over wat het volgende project wordt waarin ik mij zal vastbijten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws