Charlotte Sieben vertelt zeer open over haar kus met Aaron Blommaert Buitenland
Buitenland

Charlotte Sieben vertelt zeer open over haar kus met Aaron Blommaert

Charlotte Sieben vertelt zeer open over haar kus met Aaron Blommaert

In ‘Familie’ blijkt Louise smoorverliefd te zijn op Raven. Dat is best raar, want de twee acteurs die dit spelen zijn goede vrienden in het echte leven.

Charlotte Sieben (Louise) en Aaron Blommaert (Raven) kunnen het heel goed met elkaar vinden, als vrienden weliswaar. Het is dan ook best vreemd als ze elkaar moeten kussen.

“De eerste kus van Raven en Louise is om vijf uur ’s nachts opgenomen”, onthult Charlotte in Story. “Aaron had nog meer scènes die nacht, maar ik moest enkel voor die scène komen. En opnemen betekent ook veel wachten, waardoor we allebei wat groggy en moe waren. Maar we hebben ons erdoor gelachen.”

Charlotte blijkt toch niet zoveel gemeen te hebben met haar personage. “Louise heeft veel tijd nodig gehad om te zegen tegen Raven wat ze voelde. Ik was in zo’n situatie veel directer geweest. Ik spreek alles meteen uit en vecht niet tegen emoties”, zegt ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws