Diede uit ‘K2 Zoekt K3’ erg geschrokken: “Totaal onverwacht” Buitenland
Buitenland

Diede uit ‘K2 Zoekt K3’ erg geschrokken: “Totaal onverwacht”

Diede uit ‘K2 Zoekt K3’ erg geschrokken: “Totaal onverwacht”

Diede worp zich tijdens haar eerste optreden van ‘K2 Zoekt K3 al meteen op tot gedoodverfde favoriet om Klaasje Meijer op te volgen. Dat het zo vlot zou verlopen, was ook voor Diede zelf schrikken.

"Ik had dat totaal niet verwacht", zegt Diede in Het Laatste Nieuws. "Op voorhand had ik best wel schrik voor wat Gordon zou zeggen, omdat hij zoveel showbizzervaring heeft. Ik had me erop voorbereid dat hij niet al te enthousiast zou zijn, maar het omgekeerde bleek waar. Voorts herinner ik me weinig van dat moment, omdat ik zo overdonderd was.”

Ervaring met het doelpubliek

Dat Diede een superfan is van K3, is nog een understatement. “Ik deed alles wat de K3'tjes doen al in m'n vrije tijd, als hobby", zegt ze. "Ik werk bovendien in een kinderopvang, waardoor ik ervaring heb met het doelpubliek van K3. Toen ik dus hoorde dat Klaasje ermee zou stoppen en dat er een nieuw groepslid werd gezocht, zag ik mijn kans schoon.”

"Ik weet wat ik kan, maar de andere deelnemers zijn niet min. Hen onderschatten zou dom zijn", aldus Diede nog. "Daarnaast mag je ook de mening van Hanne en Marthe niet onderschatten. Zij moeten kiezen voor de persoon die het beste bij hen past. Je moet daar realistisch in zijn: de kans dat ik dat niet ben, bestaat. Maar ik ga er alles aan doen om hen te overtuigen", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws