Dochtertje (5) van twee hulpverleners bezwijkt aan coronavirus: “Een van de meest trieste dagen in heel deze crisis” Buitenland
Buitenland

Dochtertje (5) van twee hulpverleners bezwijkt aan coronavirus: “Een van de meest trieste dagen in heel deze crisis”

Dochtertje (5) van twee hulpverleners bezwijkt aan coronavirus: “Een van de meest trieste dagen in heel deze crisis”

Het dochtertje van een Amerikaans koppel dat een groot deel van hun leven spendeert aan het redden van andere mensen, is op 5-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Skylar Herbert overleed afgelopen zondag. Zelfs in Detroit, waar al zo’n 600 mensen gestorven zijn aan Covid-19, veroorzaakte de dood van Skylar een ware schokgolf. Burgemeester Mike Duggan noemde Skylar een ‘echte dochter van de stad Detroit’ en verklaarde aan lokale verslaggevers dat maandag een van de ‘meest trieste dagen’ van de vele trieste dagen van de crisis was.

Gouverneur Gretchen Whitmer opende haar dagelijkse briefing met een eerbetoon aan Skylars moeder, LaVondria Herbert, die al 25 jaar politieagent in Detroit is, en Skylars vader, Ebbie, een brandweerman sinds 18 jaar.

Volgens de gezondheidsautoriteiten is Skylar het jongste slachtoffer in de staat Michigan tot nu toe. Whitmer en Duggan zeiden allebei dat de dood van Skylar de noodzaak onderstreept om een ​​strikte sociale afstand te blijven houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws