Drastisch besluit Amy uit 'K2 zoekt K3' zorgt voor ophef: "Alles weg" Buitenland
Buitenland

Drastisch besluit Amy uit 'K2 zoekt K3' zorgt voor ophef: "Alles weg"

Drastisch besluit Amy uit 'K2 zoekt K3' zorgt voor ophef: "Alles weg"

Amy is de enige overgebleven Vlaamse in 'K2 zoekt K3. Toch maakt zij volgens Dag Allemaal alvast een grote kans om het nieuwe K3'tje te worden.

Dat Amy ook haar job opgaf, zorgt voor de nodige geruchten. Sommige mensen denken daarom dat het al in kannen en kruiken is voor haar. Dat klopt uiteraard niet. Voor Amy was haar job opgeven bijna geen keuze meer.

"Ik had alles: een goedbetaalde job, een mooie auto, een chique appartement... en vervolgens gooi ik alle zekerheid weg om een K3’tje te worden. Maar het was nodig, de combinatie was te zwaar", legt ze uit in HUMO.

"Ik had een fulltime job als HR-medewerker en door de coronacrisis waren er mensen opgestapt en kwam er veel extra werk op mijn schouders te liggen. Normaal gezien zou ik dat graag doen, maar nu lukte het me niet, omdat ik voelde dat mijn prioriteit ergens anders lag", vertelt Amy.

"Amy, we zijn u kwijt"

"Mijn bazen zeiden al vrij snel, zelfs voordat ik het zelf besefte: ‘Amy, we zijn u kwijt.’ En ook mijn vriend, die merkte dat ik eraan onderdoor begon te gaan, suggereerde voorzichtig of ik toch niet beter kon stoppen met mijn werk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws