Drastische beslissing van Wendy Van Wanten en haar echtgenoot Frans: “Het is beter zo” Buitenland
Buitenland

Drastische beslissing van Wendy Van Wanten en haar echtgenoot Frans: “Het is beter zo”

Drastische beslissing van Wendy Van Wanten en haar echtgenoot Frans: “Het is beter zo”

Wendy Van Wanten en Frans Vancoppenolle hebben al heel wat woelige watertjes doorzwommen in hun relatie. Af en toe moesten ze ook moeilijke knopen doorhakken. Zo besliste Frans een tijd geleden om niet meer Wendy’s begeleider te zijn bij optredens.

“Om eerlijk te zijn voelde ik me in het begin wat verloren, en ik heb ’t er soms nog lastig mee, maar ik begrijp dat Frans het beu was om ‘Frans van Wendy’ te zijn”, zegt Wendy in Dag Allemaal. “Het is beter zo. Door corona hebben we ook gemerkt dat showbizz een kwetsbare sector is.”

“Ook als mijn motor niet meer draait, blijven de rekeningen komen en moeten we voor de kinderen kunnen zorgen”, klinkt het bij de zangeres. “Het is goed dat die verantwoordelijkheid niet meer alleen op mijn schouders ligt.”

“Mijn vrouwtje heeft in haar leven hard gewerkt, ze verdient ’t om het iets rustiger aan te doen”, zegt Frans. “Maar ik ben te jong om uit te bollen. Ik streef er niet naar om op pensioen te gaan.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws