Ella Leyers houdt zich niet langer in en haalt stevig uit: “Wat een losers” Buitenland
Buitenland

Ella Leyers houdt zich niet langer in en haalt stevig uit: “Wat een losers”

Ella Leyers houdt zich niet langer in en haalt stevig uit: “Wat een losers”

Met een bekende zanger als papa vertoeft Ella Leyers al bijna heel haar leven in het showbizzwereldje. Ze timmert ook al enkele jaren aan haar eigen carrière. Dat er dan op een bepaald moment kritiek komt, is praktisch onvermijdelijk.

“Van zodra je een voet in de spotlights zet, hebben mensen een mening over je klaar”, zegt Ella in Het Nieuwsblad. “Het maakt zelfs niet uit hoe jong of oud je bent. Toen ik zestien was, bracht ik samen met mijn zus Dorien verslag uit van het Eurovisiesongfestival, als jonge reporters.”

“We hebben toen een hoop bagger over ons heen gekregen”, aldus Ella. “Op dat moment tilde ik daar erg zwaar aan. Hoe ouder ik word, hoe meer ik dat van me af kan zetten.”

Goeie internetverbinding

In tijden waarin meningen op social media alomtegenwoordig zijn, moet het niet gemakkelijk zijn om een bekend gezicht te hebben. “Eens je de knop hebt gevonden wel”, zegt de dochter van Jan Leyers. “Want wat voor losers zijn mannen van vijftig die over tieners tweeten dat het dikke, domme meisjes zijn? Het enige wat die mensen hebben, is een goeie internetverbinding. Die meningen gaan mijn dag heus niet veranderen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws