Er is Karen Damen iets opgevallen aan Julia van K3 Buitenland
Buitenland

Er is Karen Damen iets opgevallen aan Julia van K3

Er is Karen Damen iets opgevallen aan Julia van K3

Karen Damen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Amy Courtens haar grote favoriet was om het nieuwe K3'tje te worden. Ze werd het echter niet.

De kijkers én Hanne en Marthe kozen uiteindelijk voor Julia Boschman. De 19-jarige Nederlandse is intussen al meer dan een maand actief bij K3 en de aanpassing verloopt erg vlot.

Julia

"Van mij mag Amy winnen", zei Karen vooraf. Het draaide dus anders uit. "Maar ik ben ook heel blij met Julia", zegt ze nu in een Instagram Live met Amy. "Ze doet dat heel goed, vind ik."

"Ik ben ook blij met Julia", zegt Amy erg sportief. Zij had zich zelfs al meteen na haar nederlaag positief uitgelaten over Julia. "Julia is de terechte winnaar. Het is haar zeker gegund. Ze gaat dat goed doen", zei ze.

Amy en Sky

Intussen hebben Karen en Amy elkaar ook al in het echte leven ontmoet. Ook Sky, de zoon van Karen, was erbij. Ze deelden er een foto van op Instagram. Het botert duidelijk goed tussen Amy en Karen.

Amy wil graag in de showbizzwereld actief blijven. Daar lopen gesprekken over en er zijn plannen. Veel kan ze daar echter nog niet over kwijt. Hopelijk volgt snel meer nieuws over de plannen van het net niet-K3'tje.

De kijkers én Hanne en Marthe kozen uiteindelijk voor Julia Boschman. De 19-jarige Nederlandse is intussen al meer dan een maand actief bij K3 en de aanpassing verloopt erg vlot. "Van mij mag Amy winnen", zei Karen vooraf. Het draaide dus anders uit. "Maar ik ben ook heel blij met Julia", zegt ze nu in een Instagram Live met Amy. "Ze doet dat heel goed, vind ik." "Ik ben ook blij met Julia", zegt Amy erg sportief. Zij had zich zelfs al meteen na haar nederlaag positief uitgelaten over Julia. "Julia is de terechte winnaar. Het is haar zeker gegund. Ze gaat dat goed doen", zei ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws