Er moet actrice Bab Buelens absoluut iets van het hart: “Dit is echt een probleem” Buitenland
Buitenland

Er moet actrice Bab Buelens absoluut iets van het hart: “Dit is echt een probleem”

Er moet actrice Bab Buelens absoluut iets van het hart: “Dit is echt een probleem”

Bab Buelens speelt in de nieuwe ‘F.C. De Kampioenen’-film, ‘Viva Boma!’, de rol van Nicky en is de directe tegenspeelster van Niels Destadsbader.

"De opnames waren superleuk”, zegt de voormalige ‘Familie’-actrice in een interview met ShowbizzTV. “Ik heb me megagoed geamuseerd. Ik ben echt in een warm nest terechtgekomen, een echte familie van allemaal mensen die elkaar al heel lang kennen. Ik ben daar supergoed onthaald geweest."

Is er een scène die ze nooit meer zal vergeten? “De scène waarin Nicky Ronaldinho ontmoet. Dat was ook de scène waarmee ik auditie gedaan heb", laat Bab weten. "Dus dat is wel een belangrijke scène geweest.” Ze vindt Ronaldinho ook een echte charmeur. “We weten allemaal dat Niels Destadsbader echt een megacharmant persoon is, en dat zit ook echt wel in Ronaldinho."

Probleem

Toch heeft Ronaldinho één groot probleem. “Zijn openingszinnen”, zegt de actrice schertsend. “Zijn openingszinnen gaan niet van een leien dakje. En zeker Nicky vindt het niet zo plezant. Ik ga nog niet vertellen of ze uiteindelijk voor hem valt, maar het zal moeilijk zijn om het tegen te houden”, lacht Bab.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws