Er moet Nick uit 'Big Brother' absoluut iets van het hart over winnares Jill Buitenland
Buitenland

Er moet Nick uit 'Big Brother' absoluut iets van het hart over winnares Jill

Er moet Nick uit 'Big Brother' absoluut iets van het hart over winnares Jill

Nick uit 'Big Brother' staat stil bij het feit dat het precies een maand geleden is dat het de finale van 'Big Brother' was. Nick stond in de finale met Jill en Lieze. Nick werd uiteindelijk tweede, Jill won.

"Het beeld dat voor altijd in mijn netvlies staat gebrand", schrijft Nick bij een foto van de finale. "Exact 1 maand geleden zat ik op de bank tijdens de finale van Big Brother 2021 met deze 2 toppers. Een jongensdroom die uitkwam, waarvoor ik altijd dankbaar zal blijven. Een avontuur dat voor mij meer was dan enkel opgesloten zitten en spelletjes spelen."

"Het was vooral Me time waardoor ik mezelf zoveel beter heb leren kennen", vervolgt Nick. "Waardoor ik eindelijk terug zelfzekerder ben geworden na 8 jaar. Waardoor ik de essentie van het leven nog harder ging appreciëren. Waardoor ik heb geleerd om in elke situatie het positieve te zien. Waardoor ik mensen heb leren kennen die voor altijd in mijn hart zullen zitten."

"Girls, ik ben nog steeds supertrots op jullie wat jullie hebben bereikt en nog zullen bereiken in het leven. Proficiat aan mijn favoriete Limburgse Bruur met de podiumplaats. En nogmaals dikke proficiat aan mijn Nederlandse knoflookwarrior en grappenmaker in het huis en zeker en vast ook vriendin voor het leven, Jiiiillll, pieuw poeewww poeeewww (geluid van vuurwerk ). Trots dat ik tussen jullie mocht zitten, jullie zien er stralend uit. Wish I could go back. Danku Big Brother 2021, voor het nummer 1 avontuur van mijn leven."

Populair

Laatste nieuws