Erg verrassend nieuws over ‘Big Brother’-deelnemers Nick en Naomi Buitenland
Buitenland

Erg verrassend nieuws over ‘Big Brother’-deelnemers Nick en Naomi

Erg verrassend nieuws over ‘Big Brother’-deelnemers Nick en Naomi

‘De Cooke & Verhulst Show’ is bezig aan zijn eerste week. In de nieuwe Play4-talkshow nodigen Gert Verhulst en James Cooke enkele speciale gasten uit, en er schuift ook telkens één vast bekend gezicht mee aan tafel.

Hoewel de eerste aflevering van ‘De Cooke & Verhulst Show’, waarin Ben Weyts en Jeroom de gasten waren, maar lauwtjes werd ontvangen, klonken de commentaren na de tweede aflevering al heel wat positiever.

Dinsdag was Kobe Ilsen te gast, en zijn verschijning konden de kijkers wel appreciëren. “Veel meer afwisseling en vrolijkheid, geen zware onderwerpen. Het was gewoon leuk om naar te kijken. En Kobe is een topper.”

Nick en Naomi van 'Big Brother'

“Ja, het niveau van ‘De Cooke & Verhulst Show’ zit in stijgende lijn”, merkte iemand op, alvorens een speciale oproep te plaatsen. “Maar als jullie nu eens Nick en Naomi van ‘Big Brother’ uitnodigen, dat zou pas de max zijn!” Deze mening werd door enkele fans gedeeld. “Daar hoop ik ook op”, klonk het al snel, en: “Ja, want Nick en Naomi zorgen voor zo veel plezier, dat wordt gegarandeerd lachen!”

Ook na ‘Big Brother’ blijft de populariteit van Nick en zijn maatje Naomi dus uitzonderlijk groot. Nick Kraft, die in het programma tweede werd na Jill Goede, vond tijdens ‘Big Brother’ een echte zielsverwant in Naomi Timmerman. Zijn vriendschap met haar noemde hij onlangs nog zijn mooiste herinnering aan het ‘Big Brother’-avontuur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws