‘Familie’-actrice Martine Jonckheere verklapt: “Dit hebben de scenaristen voor Marie-Rose in petto” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-actrice Martine Jonckheere verklapt: “Dit hebben de scenaristen voor Marie-Rose in petto”

‘Familie’-actrice Martine Jonckheere verklapt: “Dit hebben de scenaristen voor Marie-Rose in petto”

Martine Jonckheere maakte vrijdagavond haar comeback als Marie-Rose in ‘Familie’. Het is de derde keer dat ze opduikt in de VTM-soap. Ze koestert geen wrok na haar tumultueuze ontslag in 2015.

"Ik ben heel blij met deze herkansing, want mijn ontslag bij 'Familie' hakte er zes jaar geleden stevig in", zegt Martine in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ik zocht werk, maar had mijn leeftijd niet mee. Wie een dragende rol in een soap heeft vertolkt, weet ook dat hij of zij daarna altijd eerst moet ontluizen.”

"Er zijn goede en duidelijke afspraken gemaakt"

Martine heeft er goede hoop in dat de derde keer, de goede keer zal zijn. Al blijft ze realistisch. ”Elke soapacteur weet dat zijn of haar rol op elk moment kan eindigen”, aldus de acrice. “Die hangt immers niet alleen af van de acteerprestaties die je levert, maar ook bijvoorbeeld van de combinatie met de andere verhaallijnen. Ik heb goede en duidelijke afspraken gemaakt en weet wat voor mooie verhalen de scenaristen voor mij in petto hebben.”

“Maar wat Marie-Rose in 'Familie' te wachten staat, laat ik liever in het ongewisse”, klinkt het mysterieus. “Eerst bekijken we of het personage weer aanslaat. En daarna welke richting de schrijvers met haar kunnen uitgaan. Maar ik heb er het volste vertrouwen in”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws