‘Familie’-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Liesbeth Buitenland
Buitenland

‘Familie’-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Liesbeth

‘Familie’-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Liesbeth

De terugkeer van Liesbeth in ‘Familie’ zorgt voor opschudding. De reacties op haar wederoptreden in de VTM-reeks liegen er niet om.

Liesbeth wordt door de kijkers aanzien als de schuldige voor het vertrek van het populaire personage Robin. Robin was zelfs zo geliefd, dat velen zeggen dat ze Liesbeth liever niet hadden zien terugkomen. “Van mij mocht ze wegblijven”, klinkt het. De algemene tendens is dat veel kijkers Robin liever hadden dan Liesbeth.

Een andere terugkerende klacht over Liesbeth/Hilde De Baerdemaeker is dat de fans vinden dat ze zo slecht verstaanbaar is. Ze hebben zelfs een bijnaam voor haar bedacht en noemen haar de ‘mompelaarster’. “Lap, we kunnen onze ondertitels weer aanzetten”, schertst iemand. Een ander beschrijft het iets milder: “Ik versta haar misschien niet altijd, maar ik begrijp haar. Ze spreekt dikwijls met haar ogen en lichaamstaal."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws