‘Familie’ of ‘Thuis’? Wout van Aert verklapt naar welke soap zijn voorkeur uitgaat Buitenland
Buitenland

‘Familie’ of ‘Thuis’? Wout van Aert verklapt naar welke soap zijn voorkeur uitgaat

‘Familie’ of ‘Thuis’? Wout van Aert verklapt naar welke soap zijn voorkeur uitgaat

Wout van Aert had als sporter een atypische jeugd. Hij wist al snel dat hij van wielrennen zijn beroep wou maken, en hield zich dan ook met weinig andere dingen bezig. Geen films dus voor Wout, en ook geen boeken.

"Zelfs met strips kon je me als kind weinig plezier doen”, zegt WvA in Het Laatste Nieuws. “Voor veel mensen is dat iets dat je in vijf minuten doet, een beetje naar de prentjes kijken en zo, maar mij duurt het te lang. En tv... Tja, als ik een film opzet, is dat om in slaap te vallen. Als het over acteurs gaat, haak ik snel af, ik ken ze toch niet.”

“Ik hou wel van documentaires”, laat Wout weten. “Over geschiedenis bijvoorbeeld. Als ik een documentaire over de Wereldoorlog zie passeren, dan probeer ik die te zien. Informatieve dingen boeien me meer dan fictie. Vroeger keek ik naar 'Thuis', maar dat is al een paar jaar voorbij.”

Fan van Tom Waes

“Ik kijk ook graag naar 'De Slimste Mens ter Wereld', daar heb ik veel van gezien”, aldus Wout. “En ik ben fan van Tom Waes en zijn programma's. Reizen heeft me altijd geboeid, al toen ik klein was en nu nog. Ik heb Tom Waes leren kennen in 'Vive le Vélo', we hebben samen in een aflevering gezeten, en ik voelde wel een beetje connectie. Hij maakt mooie programma's."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws