Gert Verhulst weet niet wat hij ziet van Koen Crucke: “Maar allez, wat doe jij nu?” Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst weet niet wat hij ziet van Koen Crucke: “Maar allez, wat doe jij nu?”

Gert Verhulst weet niet wat hij ziet van Koen Crucke: “Maar allez, wat doe jij nu?”

Koen Crucke en Gert Verhulst werken al bijna drie decennia samen. In al die jaren ging er al wel eens iets mis. Zo stond een onwetende Koen ooit oog in oog met een tijger.

"Ik had eigenlijk het scenario nog niet goed gelezen”, geeft Koen lachend toe op MNM. “We waren heel de week al aan het opnemen en zo. En ik ging naar de studio, ik had me laten schminken, en ik had het lampje niet zien branden. En ik was binnengegaan, want ze hadden die tijger daar laten lopen om te volgen met de camera’s. Zonder iemand in de studio."

“Ik kom binnen en ik zeg: ‘Jongens, ik ben hier, hè! Wanneer gaan jullie beginnen opnemen? Want ik heb nog een radio-opname vanavond.’ En opeens kijk ik naast mij en ik zie op een meter of vier van mij die tijger staan", zegt de zanger. "Ik dacht in mezelf: ‘Het is niet waar, hè. Wat ga ik nu doen, lopen? Dan gaat hij achter mij beginnen lopen.'"

“Ik ben zacht achteruitgelopen tot aan de deur en dan heb ik de deur dichtgegooid", aldus Koen. "En Gert stond daar: ‘Maar allez, wat doe jij nu? Er stond daar een tijger, heb jij het scenario nog niet gelezen?’ Nee, ik had nog niet gelezen dat het met een tijger was."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws