Gruwelijk: vrouw wordt gedood door beer, vader hoort alles via telefoon Buitenland
Buitenland

Gruwelijk: vrouw wordt gedood door beer, vader hoort alles via telefoon

Gruwelijk: vrouw wordt gedood door beer, vader hoort alles via telefoon

In Canada is een 44-jarige vrouw om het leven gekomen nadat ze werd aangevallen door een beer. Haar vader hoorde alles via telefoon. Dat meldt Metro.

Wat een droomavontuur moest worden, draaide voor een Canadees gezin van vier uit op een regelrechte nachtmerrie. Een koppel logeerde in een afgelegen kampeerhut in de Canadese provincie Saskatchewan. Een zwarte beer die vanuit het niets opdook, viel de vrouw aan, verklaarde de politie. Hulpdiensten werden nog uitgestuurd, maar ze overleed aan haar verwondingen.

De vrouw hing op het vreselijke moment met haar vader aan de telefoon. Hij vertelde aan een lokaal radiostation dat hij met zijn dochter aan het praten was via de satelliettelefoon, toen hij plotseling “rare geluiden” hoorde. De man van de vrouw, die de beer neerschoot, en hun twee zonen bleven ongedeerd. Het was de eerste aanval van een zwarte beer op mensen sinds begin jaren ’80.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws